Siste nytt

Casper Stornes vant Vinterkarusellen

Publisert 6. januar 2015, 16.03 · Kategori: Generelt

Det var et meget sterkt løp Casper Stornes leverte på 5 km i Vinterkarusellens 4. løp.
Casper som vant 10 km sist han deltok valgte denne gang 5 km, sammen med 738 andre.
Med tiden 15,54 var han 13 sekunder foran Stian Aarvik, Gneist, og 24 sekunder foran Erlend Sørtveit, Eikanger.
Veteranen Eilif Villanger vant sin klasse som vanlig. Denne gang debuterte han i kl. 65 til 69 år på den gode tiden 20,19.
Bjarne Otto Lyngbø ble nr. 5 på tiden 21,18 i klasse 50 til 54 år, og Per Einarsen i klasse 40 til 44 år oppnådde også 5 plass på tiden 21,59.

Jule- og nyttårsfeiringen hadde ikke fått folk til å glemme løpingen, og det var hele 1150 løpere med denne mandagskvelden på Fana Stadion under fine forhold.

De tre beste på 5 km. Casper Stornes flankeres av Erlend Sørtveit, Eikanger (t.v.), og Stian Aarvik, Gneist. Foto: Arne Dag Myking.