Åsaneløpet og Tyrvinglekene

Publisert 11. februar 2019, 9.36 · Kategori: Generelt

Stevneaktiviteten er for tiden stor blant våre aktive.
I Åsaneløpet på 5 km torsdag ble det igjen familieseire til laget, som det ble i Kystbykarusellen uken før.
Denne gang ble det seier til 12-åringen Elias Skålevik som vant klassen sin på 20,42. Det ble en klar seier foran Emil Mostraum på 23,47, og Ulrik Mørch Fosse på 24,49.
Faren Åsmund Skålevik gikk til topps i klasse 40-44 år på tiden 22,10.
Det meldes om vått og kaldt vær under løpet, og en del glatte partier rundt Liavatnet.
Arr. var Norna Salhus.
*
Marius Sørli hadde lagt innendørsdebuten sin til Tyrvinglekene og Bærumhallen på lørdag.
Her løp han 3000 m på tiden 8,47,06, noe som holdt til 2. plass etter en meget spennende innspurt.
Vinner ble Ulrik Grevle Lolland, Rygge på 8,46,31. Han har for øvrig en så sterk pers som 8,21,27 fra utendørssesongen i fjor.
En god debut for Marius innendørs på et uvant underlag og 200 meters bane.
*
Neste stevne blir Pingvinlekene på Leikvang lørdag 16. og søndag 17. februar. Her har vi med hele 48 deltakere. Vi gleder oss til Vestlandets storstevne innendørs!

12-åringen Elias Skålevik med klasseseier i Åsaneløpet. (Arkivfoto).