Siste nytt

En smilende Erlend Bergfjord Næss etter at det ble både sølv og bronse i U-23 klassen i mesterskapet, og ny Askøyrekord i kule.

Erlend Bergfjord Næss med ny Askøyrekord i kule under Junior-NM i Bodø

Publisert 4. august 2024, 22.29 · Kategori: Generelt

Sigve Lillebø har skrevet et referat fra mesterskapet.
Da var Junior-NM over for denne gang. Laget hadde med en liten gjeng som tok turen nordover til Bodø.
Fredag og dag 1 av Junior-NM hadde laget 2 deltakere i aksjon.
Erlend Bergfjord Næss kastet 46,11 i diskos og tok med seg en fin sølvmedalje.
Jon-Henning Hilleren løp 400 m forsøk og kom inn på tiden 52,14 noe som dessverre ikke holdt til finale.
Lørdag hadde laget 2 utøvere i aksjon. Sigve Lillebø løp en offensiv 800 m hvor han gikk ut i tet. Han kom inn på tiden 1,59,01, noe som dessverre ikke holdt til finale.
Erlend Bergfjord Næss deltok på dag 2 i slegge. Her oppnådde han et resultat på 47,52.
Lørdag kveld var gjengen samlet for å spise middag på Olivia i nydelig kveldssol.
Siste dagen av mesterskapet var det duket for 800 m finaler for både Ronja og Jon-Henning. Først ut var Jon-Henning Hilleren som fikk det litt tungt i varmen og kom inn på tiden 2,02,94. Ronja Furevik hadde også en litt tung dag og havnet på en 6. plass med tiden 2,16,47.
Erlend Bergfjord Næss derimot slo til med ny Askøyrekord i kule med et resultat på 13.92. Er resultat som holdt til bronsemedalje.
Dem gamle rekorden tilhørte Edgar Henriksen på 13,90 fra 1989.
Lagets utøvere melder om en fin tur opp til nord i nydelig vær.