Siste nytt

Leah Indrebø har gjort en utmerket innsats under mesterskapet, og har satt to nye Askøyrekorder på 200 m og 400 m.

Dag 3 i Hoved-NM i Sandnes, og en liten oppsummering.

Publisert 30. juni 2024, 18.20 · Kategori: Generelt

På mesterskapets siste dag løp Leah Indrebø 200 m finalen på 24,90, som er andre gang under 25 sekunder i løpet av 20 timer.
Det holdt til 7. plass på distansen som Henriette Jæger vant.
Et meget godt mesterskap for Leah som har satt to nye Askøyrekorder.
Marius Sørli var den andre utøveren fra laget som var i aksjon på avslutningsdagen.
Etter 10.000 m i piggsko på torsdag slet han litt med stive muskler, men kom likevel inn på den respektable tiden 14,48,97 på 5000 m.
Et meget bra NM for laget som hadde med fem utøvere.
Alle resultater fra våre deltakere:
Leah Indrebø, 200 m 24,86 (7. plass) og 400 m 56,36, nye Askøyrekorder på begge distanser. 400m var 9. beste tid i forsøket og 19/100 fra finale.
Anna Kolstad Silseth, 100 m 12,17 (-1,3), og 200 m 25,81, 100 m tiden var ny Askøyrekord, og i semifinalen hadde hun 9. beste tid og 2/100 fra finale. På 200m kom hun også til semifinale.
Erlend Bergfjord Næss, diskos 48,24, og 4. plass. Lå på 3. plass helt til siste omgang, og kun 2 m fra sølv.
Marius Sørli, 5000 m 14,48,97 (21. plass), og 10.000 m 30,44,05. (10. plass)
Daniel Alèjandro Johnsen, 10,86 i forsøket og kvalifisert for semifinale, men måtte dessverre trekke seg fra semifinalen pga. en kjenning i hamstringen.
Det inviterte jente- og guttelaget på 1000 m stafett (100-200-300-400) gjorde en flott innsats da de kapret 2. plassen på 2,18,03. Veldig flott profilering av stafettlaget og Ask Friidrett på NRK-sendingen!
På laget løp Victoria Madelen Bekken, Brede Bergheim, Sofie Elise Indrebø og Jan-Olav Hilleren.
Leder/sjåfør for det unge laget var Sonja Indrebø.
Laget hadde også fire utsendte fra Hovedkomiteen til stede. Det var Anne Gry Tveit (salg), Odd Maubach (leder hovedkomiteen), Kjell-Eirik Mikkelsen (presseansvarlig), og Bjørn Fluge (stevneleder NM25). De utsendte hadde en rekke samtaler med sentrale personer for NM i Sandnes, og observerte forberedelser og gjennomføring i 2 dager.
Trenere/ledere på mesterskapet var Tore Silseth og Freddy Åge Indrebø.
Som avslutning på NM24 ble mesterskapsflagget overrekt fra friidrettspresident Anna Farseth til neste års arrangør av Hoved-NM, hvor lagets representant Tore Silseth tok i mot flagget. Mesterskapet er flyttet tre uker frem til månedsskiftet juli/august i 2025, som laget er meget godt fornøyd med.
Et godt mesterskap for Ask Friidrett, og vi gleder oss til neste års Hoved-NM på Ravnanger Idrettspark, Askøy!