Siste nytt

Marius Sørli smiler fornøyd med gullmedalje, blomster og sjekk etter seieren i NM på Halvmaraton.

Marius Sørli Norgesmester på Halvmaraton

Publisert 25. mai 2024, 20.46 · Kategori: Generelt

Årets mesterskap ble avviklet på Birkeland på Sørlandet med Birkenes IL som arrangør.
Halvmaratondistansen ble et spennende og tett løp av en trio, hvor Marius avgjorde spurten til sin fordel som vanlig.
Litt lureløp underveis, men her var det bare seieren som talte, og ikke tiden.
Frew Zenebe Brkineh ble nr. 2, akkurat som i Bergen City Marathon for noen uker siden, da også Marius slo han i spurten.
Marius vant på tiden 1,09,53, foran Frew Zenebe Brkineh, Sandnes på 1,09,59. Frode Stenberg, Lørenskog ble nr. 3 på tiden 1,10,03.
Marius sine kommentarer fra løpet:
«Litt fra løpet. Det utartet seg fort til å bli et til dels «lureløp» med litt rykk og napp løping i både motbakker og nedoverbakker. Var ellers en del vind i løypen, som også preget løpet. Vi er en trio som følger hverandre helt til siste slutt, hvor jeg løper ifra siste 500 m. Føler jeg har grei kontroll underveis (samtlige er oppe i føringen av ulik grad). En kropp som responderte forholdsvis bra, sett bort ifra noen tær som skriker litt (blod pga gnagsår).
Alt i alt et kjekt arrangement med jublende publikum underveis (løp to like runder før vi løp inn igjen til stadion)»