Siste nytt

Askøy Trippelen

Publisert 27. oktober 2022, 14.52 · Kategori: Generelt

Løp Sammen Askøy ønsker Ask løpere velkommen til Askøy Trippelen på Ravnanger lørdag 29 oktober klokken 09.00. Arrangementet er gratis for alle i Ask Friidrett fra 15 år og eldre.

Trippelen består av løpene: -Bakkeløp Dronning Opp/Ned 5km -Terrengløp 4km -5km bane.

Konkurransen går fortløpende med start bakkeløp kl 09 som fellesstart. Neste start 4km terrengløp starter kl 10.15. Her blir det omvendt jaktstart. Dvs de som kom sist ned fra bakkeløpet starter først. Løpere blir sluppet ut slik at den som var raskest på bakkeløp starter sist. Det avsluttes med 5km bane kl 11.15. Her blir det også omvendt jaktstart slik med utgangspunkt i hva den enkelte løper 5km på med uthvilte bein. Omvendt jaktstart benyttes for at det skal være en inkluderende og samlende konkurranse, der de fleste kommer i mål samtidig. Løpet er i utgangspunktet en uhøytidelige kappestrid der deltagere blir utfordret på å gjennomføre 3 løps disipliner innenfor en kort tidsramme. Det vil allikevel blir kåret vinnere i hver disiplin og sammenlagt. Alle som deltar vil få utdelt diplom og medalje laget for arrangementet. For mer informasjon ta kontakt med Trond Pedersen eller en av Løp Sammen Askøy sine løpere.