Siste nytt

To av våre tre stafettlag og vinneren. Foran vårt yngste lag. Trym Gunnlaugsson (f.v.), Martin Toth Pedersen, Sigri Hundven Eliassen, Elias Skålevik. Bak vårt ungdomslag. Julia Varsi, Amalie Melby Arnesen, Pia Norheim, Kristoffer Johnson, Johannes Sture. Løpets vinner Marius Sørli til høyre. Foto: Tom Roger Johansen.

”Ask-dominans under sesongens første Kystbykarusell”

Publisert 31. oktober 2018, 8.29 · Kategori: Generelt

Tittelen er hentet fra KONDIS sin reportasje fra løpet.
Marius Sørli vant løpet på tiden 16,12, og var helt suveren.
Han forteller til KONDIS:
”- Alltid like gøy å være med å løpe ute i Kystbykarusellen. En folkefest jeg håper og tror vil vokse enda mer med tiden. Det var ellers duket for rask løping da forholdene var optimale. Men uten konkurranse og uten fartstrening på 2 uker ble det noen harde runder alene i tet”.
Laget stilte også med tre stafettlag, bestående av 5 etapper à 1000 m. Et lag i klasse 12 år og yngre som vant på tiden 18,53. Et lag i klasse 13 til 15 år (Fire 13-åringer og en 15-åring) som løp på den sterke tiden 17,59, og slo bl.a. veteranlaget som løp på 18,17.
Altså en gøy dag i garasjen på Sartor med seier på 5 km, og tre stafettseire.
Laget hadde med seg en stor og entusiastisk heiagjeng som lot høre godt fra seg.
Til slutt litt skryt av arrangøren som var utrolig hyggelig og hjelpsomme. Her kommer vi gjerne tilbake!