Siste nytt

2 gull og 1 sølv i Vikingstafetten

Publisert 22. april 2015, 8.59 · Kategori: Generelt
Her er gjengen samlet på tribunen etter premieutdelingen.

Her er gjengen samlet på tribunen etter premieutdelingen.

Ask Friidrett stilte med tre lag da Vikingstafetten gikk av stabelen på gamle, ærverdige Skansemyren tirsdag 21/4. Jentelaget kjempet lenge om seieren, men måtte til slutt se seg slått av de suverene jentene fra AKS-77. Guttelaget, stinn av selvtillit etter seieren i Fristafetten for en uke siden, viste nok en gang hvilket lag som er best i kretsen. Laget lå i tet gjennom hele stafetten, og vant til slutt med klar margin. Mikslaget, som bestod av jenter og gutter, gjorde ikke sine saker noe dårligere. Laget vant klassen i suveren stil, og passerte målstreken før de andre lagene hadde kommet til siste veksling. Innsatsen til Ask Friidrett i Fristafetten og Vikingstafetten har vært over all forventning, og har vært en strålende start på sesongen, som fortsetter med banestevnene som tar til i begynnelsen av mai.

Disse jentene løpte på lagene: Kristine Raknes, Sasha Villanger, Pernille Fjeldstad, Katrine Ingvaldsen, Frida Hopland, Emilie Lunde og Thea Hanevik Larsen.

Disse guttene løpte på lagene: Benjamin Færestrand, Kasper Fjeldstad, Ole Lyngbø, Jesper Jensen, Daniel Alejandro Johnsen, Sebastian Bergheim og Anders Johnson.