Siste nytt

Marius Garmann Sørli med pokalen og vinnertiden sin.

To gull og en sølv i Bergen City Marathon

Publisert 29. april 2017, 21.16 · Kategori: Generelt

Marius Garmann Sørli vant 5 km som han pleier, og ble også bestemann totalt på denne distansen på tiden 16,53. Sterkt gjort! Planen var å løpe halvmaraton, men et hardt løpsprogram gjorde at han ombestemte seg i siste liten. Med Straume-milen søndag, Gneist-stafetten onsdag, Bergen City Marathon lørdag, og Ask-stafetten på mandag var nok dette et klokt valg. Nå er det nok smart og ta seg en rolig uke og la kroppen komme til hektene igjen. Marius var imponert over arrangementet som Viking sto for, da det også var mye folk langs løypen som heiet på løperne i det nydelige været.
Unge Maren Høviskeland gjorde også et godt løp på 5 km, og vant klasse 14-15 år på 23,27.
Evig unge Aud Skogen i klasse 50-54 år oppnådde 2. plass på halvmaraton på tiden 1,38,03. Hun var nok ikke helt restituert etter et sterkt løp i London Marathon forrige helg hvor hun kom inn på 3,34.
Altså en flott innsats av våre tre løpere, som alle blir og se på Ask-stafetten 1. mai.