Siste nytt

Erlend Bergfjord Næss gjør seg klar til sleggekastingen.

De sterke resultatene fra Tyrving-lekene fortsetter også 2. dag.

Publisert 18. juni 2017, 12.20 · Kategori: Generelt

Fire utøvere var i aksjon på 2. dagen av stevnet, pluss en i Norwegian Grand Prix.
15-åringen Erlend Bergfjord Næss vant slegge, og tok dermed sin andre seier på to dager. Resultatet ble 41,75, som ble det eneste gyldige kastet. Flere av de ugyldige kastene var over 50 m, så seierskastet ble et sikringskast med bare to rotasjoner.
Gårsdagens seier i diskos var for øvrig ny stevnerekord og årsbeste i landet.
Leah Indrebø (15) løp 200 m på 26,63, men dessverre var vinden på +2,8, så den sterke tiden ikke kan godkjennes som pers.
Tiden var den syvende beste i klassen av 41 deltakere.
Kasper Fjeldstad (14) løp 60 m på 8,11, og det ble ny pers igjen med 14-hundredeler. I stav ble det 2. plass på 3,30.
Kristen Brosvik (17) oppnådde 2. plass i slegge på 57,26, kun 60 cm etter vinneren Håkon Hjelle Roset fra Gloppen. Kristen topper for øvrig landsstatistikken i slegge med resultatet 60.58, foran dagens vinner som har 60,48.
På Norwegian Grand Prix stevnet etter Tyrving-lekene løp Daniel Alejandro Johnsen (19) 100 m på 11,11, og tangerte dermed persen sin. Vår andre deltaker Vegard Fluge har lagt med feber i flere dager og måtte dessverre melde forfall.
Så for vi håpe at fortsettelsen også blir bra å siste dag av lekene.