Siste nytt

Siste dag i Paradis

Publisert 25. april 2011, 22.52 · Kategori: Generelt

Da var siste intervalløkt, og for de fleste, siste treningsøkt over på årets treningsleir i Portugal.

Sprintere og kastere løp en bra serie med 150-metere, mens Ola og Tord løp 200-meterintervaller. Det var alt i alt en bra gjennomført trening av samtlige, til tross for en kraftig regnskyll på begynnelsen av økten.

 

Treningsleiren har som forventet vært  vellykket for de fleste, innsatsen har vært høy hele veien, og det er blitt lagt igjen både blod og svette på løpebanen. Jeg tror alle utøvere og det resterende reisefølget kan si med hånden på hjertet at den fysiske tilstanden har bedret seg, på noen en del, på andre mye.

 

Utenom trening så har det vært en bred variasjon av aktiviteter, som shopping, bading, soling, ballspill, brett- og kortspill, men også mer amorøse situasjoner som innkluderer personer av det motsatte skjønn.

Noen har gjort seg kontakter og bekjentskaper som kan vare i mange år, mens andre har hatt møter av kortere art med blant andre Ezinne Okbarebo (håper det var rikitg).

 

Det må også skrives noen ord om været her nede, for det har ikkje vært så altfor oppløftende. Det er ikke noe å legge skjul på at det har vært en god del regnbyer, men til tross for det så har det også vært en del sol. De vi snakker med som har tilbragt mang en Påske her nede sier at dette har vært den desidert dårligste når det kommer til været.

Vi fikk to nydelige dager nå helt på tampen, så det bedret både på totalinntrykket for de førstegangsreisende, og på brunfargen.

 

Så nå sitter vi her i «loungen» på hotell Alfamar å slapper av etter en utmerket og variert middag, og vi kan konstatere at livet er veldig godt!

Kort oppsummert, basert utifra stemningen i troppen, så har dette vært en vellykket treningsleir for alle med Ask-emblemet på brystet, både på og utenfor banen.

Nå er alle sliten og trøtt, og litt klar for å komme hjem igjen til familie og bekjente.

 

En varm og til dels solbrent hilsen fra oss på Algarvekysten! 🙂