Siste nytt

Knallsterkt KM for Ask i helgen

Publisert 31. august 2014, 23.08 · Kategori: Generelt

Årets kretsmesterskap i friidrett for 11-senior ble avviklet på Fana i helgen med Fana IL som arrangør.  Ask Friidrett stilte i år med en skarp tropp på 15 gutter og 3 jenter som gjorde sine saker meget bra. Etter stevneslutt søndag kunne vi oppsummere med 15 gull, 13 sølv og 8 bronse på de 51 påmeldte startene. Det er tydelig at bredden i de aldersbestemte klassene for tiden også gir klubben sterke enkeltresultater etter hvert.

Gullvinnerne denne gangen ble Kasper Fjeldstad, G11 (5 gull), Camilla Bognøy, J11 (2 gull), Ole lyngbø, G13 (2 gull), og en gull hver på Tobias Ørnehaug , Marius Fauskanger og Kristen Brosvik (G14), Daniel Johnson (G16) , Erik Fluge og Andre Vivelid (MS).

Når vi legger til at det ble 3 resultater over 1000 Tyrvingpoeng, samt en rekke resultater blandt Norges aller beste i sine klasser, må vi si oss strålende fornøyde med KM2014.

Det er også grunn til å trekke frem de gode plasseringene våre 3 jenter sto for. Katrine Ingvaldsen (13) presterer sprint-tider som klubben ikke har sett på flere tiår selv i de eldre klassene, og er en av landets aller beste i sin klasse nå. Leah Indrebø (12) er ikke langt bak sin ett år eldre klubbvenninne, og er også helt i Norgestoppen. Svært gledelig også at Camilla Bognøy føyer seg inn i rekken over gode kastt-talenter med sin fine utvikling i det siste. Ingen over i Norge i diskos J11 på årets statistikk gleder nok våre pionerer i kastøvelsene!  I samme rennet tar vi med det fantastiske sleggeresultatet til Kristen Brosvik (14) på 44,82, nest best i landet i år og mange meter foran både Richard, Erik og Markus på samme alder. Og de fleste vet jo hvordan det har gått med disse tre de siste årene…!

Vi gleder oss allerede til å fortsette med å bygge bredden i de aldersbestemte klassene, og satser på god trening gjennomvinteren. Men først er det UM, Peab-lekene, Bergenslekene, Karussell på Ravnanger, skolestevne og masse gøy de neste ukene. Følg med, følg med!

Resultater og bilder fra KM finner du på sidene til Fana Il,  http://fanail.no/avdelinger/friidrett/