Siste nytt

200 m hekk løperne. Fra venstre: Jesper Jensen, Fredrik Johnsen, Sigve Lillebø og Johannes Sture som alle var fornøyd med tidene sine.

Karusellstevne 4, og Loddefjordløpet

Publisert 29. september 2022, 21.56 · Kategori: Generelt

Det var gode forhold under årets siste Karusellstevne på Ravnangerbanen.
Meget stor deltakelse blant våre aller yngste utøvere. Noen av våre eldre jenter og gutter forsøkte seg denne gang på øvelser som de ikke deltar i til vanlig. Tilbakemeldingene fra de var at dette var gøy.
Hele 211 starter var det på stevnet som ble unnagjort på to timer.
Vi tar bare med resultatlisten fra stevnet denne gang, som du finner Her.
Til slutt en takk til alle de gode hjelperne våre gjennom sesongen. Uten de hadde det ikke vært mulig med den store stevneaktiviteten som det er i laget for tiden.
*
Hyggelig at de seks nye dommeraspirantene våre nå har vært gjennom både løp, hopp og kast, slik at de til neste sesong er autoriserte kretsdommere. De nye dommerne er: Hildegunn Enes, Elin Hundven Eliassen, Astrid Kolstad Silseth, Arild Dich Hostad, Simen Armond og Remi Furevik. Gratulerer!
*
Jente- og guttetreningen tar nå pause til etter høstferien. Oppstart blir mandag 17. oktober på Galleriet i Askøy Forum. Plan/tid kommer på siden vår.
*
LODDEFJORDLØPET
Marius Sørli løper fra seier til seier. Dagen etter seieren i Flyplassmila på Stord på 10 km, ble det seier i Loddefjordløpet på 5 km.
Tiden ble 15,47 i den kuperte løypen, og kroppen responderer bra for tiden melder Marius.