Siste nytt

Husker Du Holmenkollstafetten i 1995?

Publisert 27. juli 2022, 22.24 · Kategori: Generelt

Ask stilte med tre lag, henholdsvis i kvinner, menn og veteran.
Reisen var med buss og Runar Soleng var sjåfør og løper på herrelaget.
Litt artig at mange av de som løp den gang har styreverv i klubben og løper fremdeles i dag.
*
Ser man på veteranlaget er Eilif Villanger oppmann og fremdeles aktiv. Audun Lavik styremedlem/trener. Magne Villanger er far til Per Chr. Villanger som løp på herrelaget, og som igjen er far til Henrik Villanger som er en av de lovende ungdommene i laget. Frode Mikkelsen, Johan Bergersen, Trond Mikkelsen, Øystein Eriksen er fremdeles aktive i gruppen. Bjørn Fluge er nestleder, trener og aktiv.
*
På kvinnelaget er Anne Gry Tveit (tidl. Nilsen) er styremedlem. Elin Heimnes ervkontingentkasserer. Runa Nygård styrer Idrettsmerket. Solgun Ellingen er arrangementskasserer/trener/oppmann og har fremdeles klubbrekorden på 400 m på 57,21. Astrid Askvik (tidl. Nybø) var en av friidrettspionerene i kretsen, med bl.a. norsk mesterskap på 800 m i 1960. Hildegunn Enes er styremedlem og fremdeles aktiv, og har også klubbrekorden på Halvmaraton med tiden 1,24,18.
*
På herrelaget er Tore Silseth sekretær/trener og far til sprinteren Anna Kolstad Silseth. Geir Næss er faren til løperen/svømmeren Hanne Stamnesfet Næss. Trond Erik Nilsen er spensttrener. Thomas Bekken er trener og far til Victoria Bekken som er sprinter og hopper. Christer Vonheim og Stig Morten Villanger (materialforvalter) er veteranløpere i dag.