Ask-løpere i Bykarusellen

Publisert 17. mars 2016, 20.48 · Kategori: Generelt
Ask-løperne etter målpassering. Christer Vonheim (f.v.), Svein Berland Furnes, Ole Lyngbø og Bjarne Otto Lyngbø.

Fire Ask-løpere stilte til start i den 3 km lange løypen.
Vårt beste kort 15-åringen Ole Lyngbø valgte denne gangen å kjøre safe igjennom løypen, og ikke ta seg helt ut. Men det ble likevel en god gjennomkjøring. Han ble beste Ask-løper med en 3. plass totalt på tiden 9,54, og klar vinner av klasse 15-19 år. Svein Berland Furnes løp på 11,05, og ble nr. to i samme klasse.
I veteranklassen 35-39 år vant Christer Vonheim på 10,11, og klasse 50-54 år Bjarne Otto Lyngbø på 11,40, en forbedring på hele 24 sek. fra forrige løp.
Deltakelsen var ikke den beste i onsdagens Bykarusell som gikk i ypperlig vårvær i Nygårdsparken og langs Store Lungegårdsvann. Det var en kjempefin løype i flotte omgivelser som frister til gjentagelse.