Siste nytt

Sigve Lillebø i flott driv på 600 m, hvor det ble både kretsrekord innendørs, og til topps på landsstatistikken. Foto: Arne Dag Myking.

13-åringer til topps på landsstatistikken

Publisert 18. februar 2019, 15.45 · Kategori: Generelt

Anna Kolstad Silseth og Sigve Lillebø leverte meget sterke løp under Pingvinlekene i Leikvanghallen i helgen. Anna (13) vant 60 m på 8,26, og med det resultatet topper hun landsstatistikken i øvelsen. Resultatet er det nest beste i kretsen innendørs gjennom tidene. I tillegg ble det 2. og 3. plass henholdsvis på 200 m med tiden 27,65, og i lengde på 4,64. Begge resultater var solide perser.
Den andre 13-åringen som imponerte var Sigve Lillebø. Han løp 600 m på 1,36,42. Dette er det beste resultat i kretsen innendørs gjennom alle tider, og selvfølgelig til topps på landstatikken. Han vant også 1500 m meget klart, men dessverre sviktet tidtakeranlegget i dette løpet så ikke tiden ble registrert. Solid pers også på 60 m med 8,23.
18-åringen Ole Lyngbø valgte denne gang å løpe i seniorklassen. Her ble det 3. plass på tiden
3,58,56. Med denne tiden topper han kretsstatistikken gjennom alle tider innendørs av en 18-åring, og er første mann under 4 min.
Sterke resultater også av Mina Sofie Hostad (13) på 60 m og lengde på 8,36 og 4,76.
Amalie Melby Arnesen (14) løp 600 m på 1,43,09. Tredje beste  gjennom tidene i kretsen innendørs.
Jon-Henning Hilleren (17) løp 600 m på 1,29,16, som er 2. plass innendørs på landsstatistikken.
Ask Friidrett hadde med hele 50 deltakere, og det ble mange medaljer og flotte plasseringer på deltakerne.
Pingvinlekene er Vestlandets største innendørsstevne og hadde samlet over 800 påmeldte deltakere, fordelt på over 2000 starter disse to dagene.
Gneist Friidrett var arrangør av dette maratonstevnet i Leikvanghallen.