Siste nytt

Vinneren av 10 km Casper Stornes flankeres av Erland Eldrup, Sogndal (t.v.), og Robert Hisdal, Gneist. Foto: Arne Dag Myking.

Vinterkarusellen startet opp med Ask-seire både på 5 og 10 km

Publisert 7. november 2017, 14.19 · Kategori: Generelt

Hele 1060 deltakere stilte til start på sesongens første løp. 704 deltakere på 5 km og 356 deltakere på 10 km. Et imponerende tall. Like imponerende var det at det ble Ask-seire på begge distanser. Casper Stornes løp en meget sterk 10 km hvor han vant på 32,46 i den kuperte løypen. Med det var han over 3 min. raskere enn andremann i mål.
På 5 km seiret som vanlig Marius Sørli på tiden 16,31, 10 sek. foran Andre Seliussen, Gneist som han løp fra på de siste 300 m. Han beretter at det gikk litt tungt i dag, men slik er det innimellom når man trener mye.
Fra 5 km ellers tar vi med at Christer Vonheim oppnådde 3. plass i kl. 35-39 år på 20,01, og at Philip Vang ble nr. 8 på 21,27.
På 10 km i klasse 50-54 år stakk Tore Nymark av med seieren på tiden 39,55. I klassen under 14 år ble 10-årige Elias Skålevik nr. 2 på 47,39, og med det slo han faren Åsmund Skålevik som fikk 48,21 i klasse 40-44 år. Begge løp 10 km.
Det har blitt mange Ask-seire i den senere tid med vinnerne for både kvinner og menn i Bykarusellen, og seier i Glesværløpet. Det skal bli artig å følge denne treningsvillige gjengen fremover, og vi gleder oss til fortsettelsen.
Arrangør av Vinterkarusellen er Gneist, og løpet har start og innkomst på Fana Stadion.

Vinneren av 5 km Marius Sørli flankeres av Andre Seliussen, Gneist (t.v.), og Trygve Buanes, HVI. Foto: Arne Dag Myking.