Siste nytt

GULL. Mikslaget bak f.v.: Ole Lyngbø, Julia Varsi, Hannah Aune Olsen og Jesper Jensen. Foran: Johannes Sture og Mina Sofie Hostad.

Sterk stafettåpning med gull, sølv og bronse

Publisert 12. april 2018, 15.38 · Kategori: Generelt

Mikslaget vårt i klasse 11-17 år slo an tonen med å vinne på ny løyperekord i den populære stafetten.
Flott løping av alle seks og den nye rekorden lyder på 5,09,86. På de neste plassene fulgte Norna Salhus og Osterøy.
Maks alder er 84 år, og det skal minst være tre jenter på laget. Hele 12 lag var med. Laget besto av: Jesper Jensen (17), Mina Sofie Hostad (12), Johannes Sture (13), Julia Varsi (13), Ole Lyngbø (17) og Hannah Aune Olsen 12.
Juniorlaget vårt løp også meget bra og sikret sølvet etter Gneist som vant på 9,44,74, foran Ask på 9,53,17. Laget kom i mål som 3. beste lag, og ble kun slått av Gular sitt 1. lag i seniorklassen. Det er den beste tiden et Ask-lag har i denne løypen. Gode seniorlag som Gneist, Norna Salhus, Osterøy og Varegg ble klart slått av disse lovende juniorene våre. På laget løp følgende: Ole Lyngbø, Daniel Alejandro Johnsen, Daniel Einarsen, Marius Sørli, Jon-Henning Hilleren og Jesper Jensen.
Veteranlaget kom i mål på 3. plass, og på laget løp: Thomas Gunnlaugsson, Bjørn Fluge, Geir Johnsen, Anders Dræge, Christer Vonheim og Bård Sandal.
Superveteranlaget kapret 4. plassen med følgende løpere: Stig Morten Villanger, Eilif Villanger, Øystein Eriksen, Tore Nymark, Bjarne Otto Lyngbø og Rune Andersen.
En flott stafett, og gøy med alle de unge gode løperne laget har på gang.