Siste nytt

Unge stafettløpere med pokalen. Elias Skålevik, Pia Norheim, Johannes Sture, Amalie Arnesen og Julia Varsi.

Sterk Ask-innsats i sesongens siste Kystbykarusell

Publisert 20. mars 2018, 12.40 · Kategori: Generelt

Det ser ikke ut at noen kan stoppe Marius Sørli sin seiersrekke i Karuselløpene.
En klar seier i Kystbygarasjen på Sartor Senter på tiden 16,17, selv om han hadde et fall i siste sving. Det var litt glatt enkelte steder i svingene mellom etasjene. Han vant klart foran Johannes Teigland som hang på Marius lenge, og fikk tiden 16,55.
I kvinneklassen gjorde Maren Høviskeland en sterk innsats hvor hun oppnådde 2. plass. Vinner ble Ine Bakken, Gular. Martine Enes Heggøy oppnådde en flott 4. plass. Hyggelig at hun er tilbake.
Vi stilte også et ungt stafettlag på 5 x 1000 m. De unge lovende løperne kom i mål på tiden 19,08, en forbedring 27 sekunder fra høstens stafett. Laget bestod av: Elias Skålevik (11), Julia Varsi (13), Johannes Sture (13), Amalie Arnesen (13) og Pia Norheim (13).
To av våre veteraner stilte også til start. Bjarne Otto Lyngbø løp på 20,35, og Åsmund Skålevik på 22,41.
Dette var det 7. og siste løpet i sesongens Kystbykarusell som har vært et artig løp innendørs, spesielt når ikke forholdene er de aller beste til uteløping. Her kommer vi nok tilbake når høstens løp starter opp igjen.