Ole Lyngbø i duell med Johannes Teigland, Gular. Foto: Tom Roger Johansen.

Ole Lyngbø til topps i Bykarusellen

Publisert 15. november 2018, 20.05 · Kategori: Generelt

Laget hadde med 11 løpere i Bykarusellen som Gular arrangerte i Nygårdsparken.
Løypen var 3 km og gikk to runder i parken før den svingte ut mot Lungegårdsvannet og ADO-arena. Deretter retur til parken og en runde til i den. Artig løype som gjorde at det var lett å følge med utviklingen i løpet.
Ole Lyngbø tok teten fra start med Johannes Teigland fra Gular på hjul. Han hang på til siste runden i parken hvor Ole slo om og rykket ifra. ”Tok meg ikke ut på noen måte” sa Ole etter løpet som har trent meget bra med 10 økter i uken.
Tiden hans ble 9,22, mot Gularguttens 9,26. Unggutten Brynjel Berland Furnes løp også meget godt og sikret 4. plassen på 9,55. Forrige helg løp han halvmaraton på den gode tiden 1,18,13, og vant klasse 16/17 år i 3-sjøers løpet i Stavanger.
Vår yngste deltaker Elias Skålevik som bare er 11 år løp 11,28, en sterk tid av en så ung løper.
Til slutt tar vi med at Martine Enes Heggøy ble 17 år denne dagen, og feiringen ble gjort med en god gjennomkjøring i Nygårdsparken.