Siste nytt

Marius Garmann Sørli i velkjent stil inn mot mål. Foto: Tom Roger Johansen.

Marius Garmann Sørli vant 5 km igjen, men også sterk løping av Daniel Einarsen på 10 km

Publisert 6. juli 2017, 8.55 · Kategori: Generelt

I det 3. løpet i Sommerkarusellen ble vinneren den samme som i de to første. Marius vant igjen og denne gang ble tiden 16,39. Ser ut som løypen passer den fremgangsrike løperen utmerket. Han var hele 52 sekunder foran Børge B. Larsson, Varegg som ble nr. 2. På 3. plass kom Johan L. Gjersvik, BFG Bergen Løpeklubb på 17,57.
Daniel Einarsen oppnådde 3. plass totalt på 10 km, men beste tid i klasse 15-19 år. Tiden ble så god som 35,03, kun 1 sekund etter den «gamle» storløperen Sverre Slethaug som nå er kommer i klasse 45-49 år. Altså fin fremgang på Daniel. Løpets vinner ble Jens Larsen Åstveit, Gneist på 35,02.
I klasse 40-44 år kom Per Einarsen på 2. plass på 10 km med tiden 43,13.
Ronny Bertelsen løp 5 km på 22,54, som holdt til 3. plass i klasse 50-54 år.
300 deltakere gjennomførte det 3. løpet i Sommerkarusellen i traktene rundt Fana Stadion.

De tre beste på 10 km totalt. Sverre Slethaug (t.v.), Jens Larsen Åstveit og Daniel Einarsen. Foto: Tom Roger Johansen.