Siste nytt

Gro Johnsen ble vinner i kvinneklassen og Matias Førde, Jølster i herreklassen under Bykarusellen. Foto: Arne Dag Myking.

Gro Johnson og Marius Sørli til topps i landeveisløp

Publisert 28. oktober 2019, 11.50 · Kategori: Generelt

I det 4. og siste løpet i Bykarusellen gikk Gro Johnson helt til topps i den 3 km lange løypen.
Hun seiret foran de to Vareggløperne Anne Linn Seter og Hanne Liland. Tidene på de tre beste ble 12,28, 13,00 og 13,33.
4. plassen gikk til Ask-jenten Martine Enes Heggøy på tiden 13,41.
I herreklassen oppnådde Mats Johnsen (16) 6. plass på 10,55, og 14-åringen Johannes Sture 10,58.
Gular var arrangør av løpet i Nygårdsparken hvor 44 løpere stilte til start.
*
Marius Sørli løp inn til seier og løyperekord i Glesværløpet. Tiden ble 13,50, og med det forbedret han sin egen løyperekord med hele 57 sekunder. Ser ut til at skaden som har plaget han de siste to månedene nå et tilbakelagt stadium. Litt dårlig deltakelse, men en fin gjennomkjøring melder Marius om.

Marius Sørli vant Glesværløpet. Arkivfoto.