Siste nytt

Vinneren Brynjel Berland sammen med Fredrik Madsen som ble nr. 3. Foto: Tom Roger Johansen.

Brynjel Berland til topps i Kystbykarusellen

Publisert 14. desember 2018, 21.34 · Kategori: Generelt

17-åringen Brynjel Berland vant årets siste løp på 5 km i Kystbykarusellen. Løpet går innendørs i garasjen til Sotra Kystby, og er et fint alternativ på denne årstiden med gode forhold for løperne.
Han ledet fra start til mål, og var kun presset av de unge stafettløperne til Ask som løp samme løype. Stafettløperne løp 1 runde hver på 1 km men startet samtidig, noe som gjorde at de også fikk konkurrere mot eldre utøvere. Brynjel vant på tiden 17,16, foran Sigbjørn Reigstad fra Osterøy på 18,23 som også trener mye med oss da han har bosatt seg på Kleppestø. Alle stafettlagene til Ask vant sine klasser, selv om ikke konkurransen var all verden. Men i denne gjengen er det utrolig mange lovende løpere som vi helt sikkert for mye glede av fremover.
Vårt nye medlem Line Feness Armond oppnådde delt 2. plass på tiden 23,50, og med det har hun vært på seierspallen i alle tre løp i høst.
Til sammen deltok det ca. 100 løpere, og god arrangør var Pådriverne AS og Ågotnes Triathlonklubb.
Resultater og lagoppstillingene til stafettlagene våre med tiden de oppnådde 28. oktober i parentes sist de deltok.