Siste nytt

Marius Sørli flankeres av Andreas G. Polden (t.v.), og Robert Hisdal. Foto: Arne Dag Myking.

Adventsløpet i Vinterkarusellen – …og vinneren ble selvfølgelig Marius Sørli

Publisert 21. desember 2017, 9.21 · Kategori: Generelt

Litt snø og glatt inne på Fana Stadion, men brukbare forhold i løypen ellers meldes det om. Marius var fornøyd med vinnertiden sin på 16,47 under de rådende forhold. Han vant klart foran de to Gneist-guttene Andreas G. Polden og Robert Hisdal, som fikk henholdsvis 18,05 og 18,15.
I klassen 14 år og yngre løp de to 10-åringene Elias Skålevik og Martin Toth-Pedersen inn på sterke tider. Elias på 21,04, og Martin på 23,07. Dette holdt til 4. og 10. plass i klassen. I klasse 40-44 år ble det  3. plass på Åsmund Skålevik på tiden 23,01.
På 10 km stilte Philip Vang til start etter et lengre skadeavbrekk og løp på 45,20.
Etter løpet ble det servert julegløgg og pepperkaker, noe som skapte en fin ramme rundt arrangementet.

653 deltakere fullførte Adventsløpet i Vinterkarusellen som gikk i traktene på og rundt Fana Stadion.